СОЛЯНА КІМНАТА ПІД КЛЮЧ ЦІНА

Соляна кімната під ключ ціна залежить від загальної площі приміщення (чим більша площа, тим менша вартість обладнання за квадратний метр по підлозі), побажань замовника з дизайну, декоративного оформлення, наявності додаткової апаратури (системи відеоспостереження, плазмового екрану та ін.), галогенератора.

соляная комната под ключ цена

ОСНАЩЕННЯ СОЛЯНОЇ КІМНАТИ

Соляна кімната під ключ ціна формується також виходячи з виду матеріалів, що використовуються. Ми пропонуємо нашим замовникам  галокамери з гімалайської солі, блоків, плитки, пресованої соляної цегли, а також із соляним напиленням.

Сьогодні на ринку існує різноманітність матеріалів та декору для реалізації будь-якої ідеї замовника. У своїй роботі ми застосовуємо виключно натуральні та сертифіковані матеріали та обладнання, що значною мірою полегшує запуск бізнесу та залучає клієнтів.

Ми створюємо таку атмосферу у наших соляних кімнатах, у яку хочеться повертатись. Клієнти наших замовників стають постійними на довгі роки завдяки професійному підходу до створення правильного здорового терапевтичного мікроклімату в соляних кімнатах.

У середньому, по Україні, ціна соляної кімнати «під ключ», формується індивідуально, і варіюється від 650 до 750 доларів за квадратний метр по підлозі.

У вартість обладнання соляної кімнати входить:

  1. Розробка дизайн-проекту (ексклюзивний дизайн).
  2. Будівельна частина (матеріали, монтаж).
  3. Автономна система вентиляції
  4. Музичне обладнання.
  5. Декоративні елементи (соляні лампи, сталактити, декор).
  6. Крісла-шезлонги (кількість крісел залежить від площі соляної кімнати, і розраховується за санітарними нормами, як 1 крісло на 3 м. кв. на одну особу) оплачуються окремо.

соляная комната под ключ цена

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ СОЛЯНОЇ КІМНАТИ

Галокомплекси комплектуються, в тому числі, іонізаторами та галогенераторами.

Негативні іони невидимі для людини і недоступні для нюху, однак це – «хороші» іони, і вони очищають повітря. Вони знешкоджують пилові частинки, мікроби та мікроорганізми своїм електричним зарядом.

Завдяки нейтралізації бактерій, вірусів та інших шкідливих речовин:

1.підвищується поглинання кисню кров’ю;

2.покращується обмін речовин;

3.покращується здатність до концентрації;

4.проходить втома;

5.зміцнюються захисні сили організму.

6.Іонізація також виявляє позитивний ефект при захворюванні дихальних шляхів та шкіри, стресах, при головних болях, безсонні, проблемах із травленням, алергіях та астмі.

Обов’язковим атрибутом соляної є галогенератор. Для досягнення лікувального ефекту від перебування у соляній кімнаті слід застосовувати генератор соляного пилу.

Обладнання для соляної печери або галогенератори бувають різних типів: розпилювачі сухого порошку солі, апарати, що подрібнюють кухонну сіль.

Вибір виробників досить широкий.

Наша компанія пропонує галогенератори останнього покоління, які виробляють дрібний соляний пил. Соляні частинки проникають у найдрібніші розгалуження бронхів і розчиняють там найстійкіші відкладення.

Наявність галогенератора впливає на позитивну реакцію відвідувачів соляної кімнати, оскільки для клієнтів має значення візуальна наявність соляного туману під час сеансу галотерапії.

МИ ЗАПУСКАЄМО УСПІШНИЙ БІЗНЕС СОЛЯНИХ КІМНАТ

У період із 1996 року ми будуємо соляні кімнати в готелях, медичних центрах, СПА-центрах, санаторіях. З 2015 року ми запустили мережу соляних кімнат як бізнес-проект, який дозволяє партнерам мережі після навчання та передачі всіх необхідних чек-листів та інструкцій, готових рекламних макетів, швидко та успішно запускати бізнес навіть на стадії монтажу соляної кімнати. Сьогодні у нашій мережі – понад 10 соляних кімнат по всій Україні.

Звертайтеся до нас з питань оснащення соляної кімнати, ми професійно підберемо для вас необхідне обладнання та зробимо ваш бізнес успішним.

Франчайзинг соляних кімнат – це готове рішення для швидкого та успішного запуску бізнесу соляних кімнат. Але не варто забувати про особисту активність управителя. Подальший успіх кожної точки залежить від енергії та команди проекту.

Телефонуйте зараз: +38 (050) 901-09-76; +38 (050) 561-09-79.