Про Нас

Науково-виробнича фірма «ІНГРА ЛТД» є лідером з виробництва та встановлення соляних кімнат в Україні.
ТОВ «Науково-виробнича фірма «ІНГРА ЛТД» – одна з провідних українських компаній у галузі проектування, будівництва та оснащення соляних кімнат, СПА-центрів, фітнес-центрів, оздоровчих комплексів та приватних будинків.
Розпочавши свою діяльність у 1991 році з виробництва та встановлення соляних кімнат загальнотерапевтичної дії у профілакторіях та санаторіях великих індустріальних підприємств України, наша компанія розширила свою діяльність до послуг розробки, впровадження та управління СПА-проектами по всій країні та за кордоном.
Ми представляємо професійну команду архітекторів, дизайнерів, будівельників та СПА-консультантів та фізіотерапевтів.
Наша команда розробляє індивідуальні простори для комерційного та приватного використання з урахуванням світових тенденцій із застосуванням новітніх технологій у дизайні, оснащенні, енергозбереженні.
Регулярне відвідування міжнародних СПА-самітів, конференцій, а також досвід участі у міжнародних SPA- та Wellness виставках у Дубаї (ОАЄ) та Штутгарті (Німеччина), дозволяють нам відстежувати останні тренди в області та пропонувати нашим клієнтам найкращу якість обладнання.
Нашими клієнтами є провідні готелі, СПА-центри, салони краси та фітнес-центри України та зарубіжжя.
ТОВ «НВФ «ІНГРА ЛТД» враховує всі побажання та очікування клієнтів, перетворюючи кожну СПА-зону на чудовий куточок здоров’я, релаксації та краси.

Ми — міжнародна мережа соляних кімнат, що швидко і успішно розвивається, пропонує своїм партнерам і клієнтам комфортні умови співпраці.

Ми розробляємо, застосовуємо та впроваджуємо новітні природні методи та технології для оздоровлення та покращення якості життя людини.

Розробка дизайну та проектні роботи

Будівництво та оснащення соляних кімнат та СПА-зон

Франчайзинг мережі соляних кімнат

Консультаційна підтримка

Технічне обслуговування

Сертифікати якості та науково-практичні роботи в галузі галотерапії