Будівництво соляних кімнат та печер

Будівництво соляних кімнат та печер – один з останніх трендів СПА-ринку. Наша компанія займається будівництвом соляних кімнат та печер з 1996 року. Нами побудовано більше 200 соляних кімнат і соляних печер по всій Україні і за кордоном. Ми накопичили унікальний науково-дослідницький і виробничий досвід з будівництва соляних кімнат. Сьогодні соляні кімнати, соляні печери, галокамери набувають все більшої популярності на ринку оздоровчих послуг.

Ми представляємо професійну команду архітекторів, дизайнерів, робітників, медичних працівників.

Нашою основною продукцією є соляні кімнати, соляні печери, соляні кабінифітодіжки.

Наша мета полягає в тому, щоб кожен отримав доступні сеанси сольової терапії в наших соляних кімнатах. Наша місія – покращити якість життя людей природним шляхом.

будівництво-соляних-кімнат

ПРО ГАЛОТЕРАПІЮ

Галотерапія, як ефективний немедикаментозної натуральний метод оздоровлення і терапії і прибуткова послуга, пропонується в переліку послуг в санаторіях, медичних центрах, СПА-центрах, салонах краси, дитячих установах, приватних будинках.

Галотерапія – метод лікування перебуванням в умовах соляної кімнати, відтворює лікувальні параметри мікроклімату природної соляної печери, який характеризується наявністю високодисперсного аерозолю хлориду натрію, гіпоалергенном і гіпобактеріальним повітряним середовищем, аероіонізацією, а також спеціальним аудіо-психотерапевтичним впливом.

Основний діючий фактор галотерапії – аерозоль сухого високодисперсного хлориду натрію (галоаерозоль). Сухий аерозоль має досить високий негативний електричний заряд, який сприяє більш глибокому проникненню його в дихальні шляхи, тим самим, виявляючи терапевтичну дію.

Галоаерозоль, покращуючи реологічні властивості бронхіального слизу, покращує дренажну функцію дихальних шляхів. Завдяки фізико-хімічним властивостям, ця дія може ефективно здійснюватися на всздовж респіраторного тракту, досягаючи його периферичних відділів. Діючи в якості регідратанту, галоаерозоль зменшує набряк стінок бронхів і сприяє зменшенню застійних явищ.

БУДІВНИЦТВО СОЛЯНИХ КІМНАТ

Наша компанія надає послуги з розробки індивідуального дизайну, проектування, оснащення, навчання персоналу, обслуговування кабінетів галотерапії.

Ми розробили ефективну лікувальну соляну кімнату, що відповідає сучасним вимогам SPA-дизайну, передовим оздоровчим технологіям і міжнародним стандартам обслуговування клієнтів.

Щоб побудувати соляну кімнату, важливо ретельно підібрати підрядника. На що слід звернути увагу при виборі – це на досвід компанії, технологію будівництва, а також професійне обладнання, або галогенератор.

МАТЕРІАЛИ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА СОЛЯНИХ КІМНАТ

Головне в оснащенні соляної кімнати, або печери – це застосування натуральних сертифікованих матеріалів для облицювання поверхні підлоги, стін, стелі. Ми застосовуємо тільки натуральні соляні блоки, плитку, напилення з солі, а також декоративні елементи.

При будівництві соляних кімнат ми використовуємо 4-5 тон кам’яної та  морської солі. Це може бути сіль з копалень Соледара, а також гімалайська помаранчева сіль, або сіль Мертвого моря. Багато хто запитує, яка сіль краще для будівництва соляних кімнат. Наша відповідь – будь-яка, так як будь-яка сіль складається на 98% з хлориду натрію (NaCl), який надає основний терапевтичний ефект. Важливо застосовувати тільки натуральні матеріали, так як використання хімічно отруйних речовин, монтажної пінки, клею, суперечить оздоровчий дії мікроклімату кабінету галотерапії. Ми надаємо клієнтам сертифікат якості на технологію будівництва соляних кімнат ISO 9001 і матеріали.

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ СОЛЯНОЇ КІМНАТИ

Після того, як ви визначитеся з дизайном майбутньої соляної кімнати, важливо підібрати правильне обладнання. На сьогоднішній день існує безліч галогенераторів для проведення сеансів галотерапії. Наша компанія надає повний перелік необхідного обладнання для ефективної процедури галотерапії. Завдяки багаторічному досвіду роботи в області галотерапії, ми пропонуємо оптимальний варіант оснащення соляних кімнат для наших клієнтів.

ДЛЯ ЧОГО НЕОБХІДНО СОЛЯНЕ ПОКРИТТЯ В СОЛЯНІЙ КІМНАТІ?

Багатошарове сольове покриття на стінах, стелі та підлозі в нашій соляній кімнаті є не тільки шиком дизайну, але найважливішим фактором створення лікувального мікроклімату. Багатошарове сольове покриття на поверхні стін збільшує масообмін хлориду натрію в повітрі в сотні разів в порівнянні з його відсутністю в кімнаті. Сольове покриття має такі властивості:

– лікувальна,

– захисна;

– буферна.

Лікувальні та захисні властивості багатошарового сольового покриття, пов’язані з його високою антибактеріальною активністю, дозволяє створювати в кімнаті практично стерильні умови. Буферні властивості дозволяють стабілізувати іонізований аерозоль і вологість повітря і запобігти підвищеній агрегації аерозолю в результаті виділення клієнтами при диханні вологи і різних мікроорганізмів.

ЩО НЕОБХІДНО ДЛЯ БУДІВНИЦТВА СОЛЯНОЇ КІМНАТИ?

Для того, щоб побудувати соляну кімнату, необхідно нам зателефонувати, надати інформацію про технічний стан приміщення, план, фотографії приміщення.

Після чого, ми надамо калькуляцію на соляну печеру під ключ, попередньо погодивши із замовником побажання по дизайну, матеріалів, обладнання.

Наш багаторічний досвід, професійна команда, екологічна технологія будівництва соляних кімнат гарантують якість і довговічність соляного покриття, а також ефективність процедури галотерапії в галокомплекс наших замовників, і, отже, задоволеність клієнтів.

Будемо раді відповісти на ваші запитання.

Замовляйте псолуги з будівництва соляних кімнат за телефоном:

+38 (050) 901-98-76,

+ 38 (050) 561-09-79.

Телефонуйте зараз!

Privacy Preference Center