ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ СОЛЯНОЇ КІМНАТИ

Обладнання для соляної кімнати є апаратами, що відтворюють лікувальні параметри мікроклімату соляної печери.

Галокомплекси оснащуються, в тому числі, іонізаторами та галогенераторами. Слід зважати на те, що обладнання для соляної кімнати має бути сертифіковано в Україні.

ІОНІЗАТОРИ

Іонізатори продукують негативні іони. Вони невидимі для людини і недоступні для нюху, однак це — «хороші» іони, і вони очищають повітря. Вони знешкоджують пилові частинки, мікроби та мікроорганізми своїм електричним зарядом.

Завдяки нейтралізації бактерій, вірусів та інших шкідливих речовин:

✔ підвищується поглинання кисню кров’ю;

✔ покращується обмін речовин;

✔ покращується здатність до концентрації;

✔ проходить втома;

✔ зміцнюються захисні сили організму.

Іонізація також виявляє позитивний ефект при захворюванні дихальних шляхів та шкіри, стресах, при головних болях, безсонні, проблемах із травленням, алергіях та астмі.

Встановлюється безпосередньо у соляній кімнаті.

ГАЛОГЕНЕРАТОРИ

Обов’язковим атрибутом соляної є галогенератор. Для досягнення лікувального ефекту від перебування у соляній кімнаті слід застосовувати генератор соляного пилу.

Обладнання для соляної печери або галогенератори бувають різних типів: розпилювачі сухого порошку солі, апарати, що подрібнюють кухонну сіль, ультразвукові галогенератори.

Вибір виробників досить широкий.


оборудование для соляной комнаты

Наша компанія пропонує галогенератори останнього покоління, які виробляють дрібний соляний пил. Соляні частинки проникають у найдрібніші розгалуження бронхів і розчиняють там найстійкіші відкладення.

Галогенератори призначені для розпилення сольового пилу та доставки мікрочастинок у дихальні шляхи хворих на бронхолегеневі захворювання з цільовим ефективним лікуванням та реабілітацією.

Передбачені для використання в лікувально-профілактичних закладах різних рівнів, таких як поліклініки, стаціонари, санаторії, інгаляторії фізіотерапевтичних відділень, спа-центри, оздоровчі центри, спа-салони.

Дисперсність аерозолів досить висока і становить від 0,5 до 10 мкм. Аерозольний туман діаметром 8-10 мкм осідають у роті та носі, від 5 до 8 мкм – у верхніх дихальних шляхах та трахеї, від

3 до 5 мкм – у нижніх дихальних шляхах, від 1 до 3 мкм – у бронхіолах, від 0,5 до 2 мкм – в альвеолах.

Розпорошення рівномірне по всій площі приміщення.

Наявність галогенератора впливає на позитивну реакцію відвідувачів соляної кімнати, оскільки для клієнтів має значення візуальна наявність соляного туману під час сеансу галотерапії.

З питань придбання обладнання та обладнання соляної кімнати дзвоніть за телефоном: (050) 901-98-76; (050) 561-09-79.