КУПИТИ ФІТОБОЧКУ

Купити фітобочку у Києві, Україні з якісних матеріалів та за гарною ціною можна у нас. Ми виготовляємо фітобочку та вільхи першого сорту, оброблену та просочену протигрибковими засобами. Купити фітобочку можна разом із парогенератором та термодатчиком.

Фітобочка – це міні-сауна, виготовлена з екологічно чистої деревини вільхи, фітонциди якої мають антибактеріальні властивості. Завдяки СПА-процедурі у фітобочці вдається скинути надмірну вагу, поправити здоров’я, приємно провести час.

Температура у фітобочку – до 40 Сº. Вологість – 100%

Всередину бочки подається пара, збагачена лікувальними травами та ароматичними маслами. Пара впливає лише на тіло, дихати при цьому легко. Такі СПА процедури рекомендовані не тільки дорослим, а й дітям, а також людям, які страждають на серцево-судинні захворювання.

Сеанси в фітобочці є гарною профілактикою для різних ГРВІ та ГРЗ і сприяють активному виведенню токсинів з організму, мають омолоджуючий ефект.

                   

ПОКАЗАННЯ ДО НАВІДАННЯ ФІТОБОЧКИ:

  1. підвищення загального імунітету;
  2. профілактика раннього в’янення шкіри;
  3. зниження рівня цукру на крові;
  4. зміцнення нервової системи;
  5. схуднення;
  6. збільшення рівня ендорфінів, що сприяють гарному настрою.
  7. виведення токсинів та шлаків з організму;
  8. активізація обміну речовин;
  9. покращення кровотоку;
  10. покращення загального стану шкіри тіла – скорочуються розтяжки, целюліт стає менш помітним.

ЯК ПРОХОДИТЬ ПРОЦЕДУРА?

Тіло поміщається у дерев’яну конструкцію та обволікається парою. Температура навколишнього повітря піднімається до 40-45 градусів. Для голови вона залишається без змін, тому що голова знаходиться зовні.
Людина просто сидить і насолоджується, поки парогенератор поступово наганяє в бочку тепле повітря, збагачуючи його водяними парами, а також випаровування корисних трав.

У середньому процедура триває 15-25 хвилин. Потрібно пам’ятати, що занурення у пару – це стрес для організму, хоч і корисний. Якщо закрутилася голова, піднявся тиск, стало неможливо, необхідно завершити процедуру.

Після завершення процедури необхідно прийняти душ. Ідеальне завершення для сеансу у фітобочці – це масаж. Після такого насиченого комплексу догляду за власним здоров’ям з’являється почуття “як заново народився”.

КУПИТИ ФІТОБОЧКУ ДЛЯ БІЗНЕСУ

Якщо Вас цікавить продаж процедур розпарювання тіла у фітобочці, у вашому салоні або СПА, то придбання фітобочки – вигідне вкладення, тому що не потребує великих енерговитрат, легко обслуговується та піддається санітарній обробці. Середня вартість процедури складає 200–300 грн. за 30 хвилин у залежності від міста. Середня пропускна спроможність протягом дня становить 6-8 процедур.

Окупність становить 1,5-2 місяці.

Крім того, фітобочку включають до СПА-програми схуднення та корекції фігури. Фітобочка відмінно готує тіло для подальшого пілінгу тіла, обгортань та масажів.

КУПИТИ ФІТОБОЧКУ ДЛЯ ДОМУ

Сьогодні для повноцінного відпочинку, очищення організму та зміцнення імунітету можна і потрібно оснастити СПА вдома. Якщо площа приміщення будинку чи квартири не дозволяє розмістити повноцінну сауну, або лазню, тоді фітобочка – найкраща альтернатива. Вона дуже щадна для організму, тому що голова не нагрівається, але при цьому ви відчуваєте приємне тепло і рясні виділення поту. Стан після процедур легкий і ширяє. Регулярне розпарювання тіла очищає організм від токсинів та шлаків.

Спробувати процедуру можна в Києві в одному із салонів Salt SPA Planet, попередньо записавшись за телефоном: (099) 424-80-19.

Купити фітобочку з парогенератором можна за телефоном: +380509019876; +380505610979.

Дзвоніть прямо зараз!

Або залишайте заявку на e-mail: ingraltd@gmail.com.