СПА ВДОМА

Крім традиційних лазні та сауни, все частіше у нових котеджах та квартирах можна побачити СПА будинки із соляної кімнати та фітобочки. Вони займають трохи місця, але ефект приголомшливий.

Сьогодні СПА будинки актуальні як ніколи. Забруднене повітря, несприятливе екологічне середовище, пандемія та швидкий ритм життя в містах призводять до послаблення імунітету, постійних стресів та виникнення різних захворювань.

СПА вдома – унікальне поєднання процедур для регулярного очищення організму від шлаків і токсинів, поліпшення метаболізму, обміну речовин, зміцнення імунітету, омолодження шкіри.

спа домаТакий домашній СПА-куточок несе, як лікувальний, так і профілактичний ефект.

ПЕРЕВАГИ СПА БУДИНКУ

Ефективність соляної кімнати або соляної кабіни доведено науково. Даний метод, метод галотерапії, використовується для профілактики застуд, ГРВІ, ГРЗ, зміцнення імунітету, глибокої релаксації, покращення сну, усунення синдрому хронічної втоми.

Доведено протинабряковий, протизапальний та протимікробний ефект сольового аерозолю, який, осідаючи на відкритих ділянках тіла, підвищує захисні властивості шкірних покривів та відновлює природний РН шкіри.

Всього 30-40 хвилин щоденного перебування серед соляних блоків дозволить очистити легені від шкідливих частинок міського середовища, зняти втому та стрес, головний біль, біль у серці та серцебиття, нормалізувати сон та підвищити працездатність.

ЕФЕКТ ВІД ПРОЦЕДУР

  1. Salt SPA для загального оздоровлення організму:                                                                                     
    – поліпшення лімфотоку та кровообігу;
    – допомога у виведенні шлаків; покращення обмінних процесів;
  2. Сприятлива дія на шкіру:                                                                                                                                                                                                                                                                                                         – покращення припливу крові до шкіри, посилення кисневого обміну;
    – зміцнення імунітету.
    – оздоровлення та очищення дихальних шляхів;
    – покращення припливу крові до шкіри, посилення кисневого обміну;
    – омолоджуючий вплив на шкіру;

3. Salt SPA – релаксація та внутрішнє оздоровлення:

– заспокійлива дія соляного аерозолю та дизайну приміщення;
– антидепресивна та антистресова дія.

З кожним роком все більше людей хочуть мати домашню соляну кімнату, адже це не тільки модна новинка, а й ефективний оздоровчий комплекс для всієї Вашої родини. Як приємно прокинувшись вранці, прийнявши душ і почистивши зуби, піти полежати у власній соляній кімнаті. Або ввечері, після важкого дня, забігти хвилин на 15 та отримати свою порцію краси та здоров’я.

Різноманітність дизайнів соляної кімнати з різними підсвічуваннями та різними інтер’єрними рішеннями допоможуть поринути у світ релаксації та гармонії.

Перебування в такій галокамері буде приємним для Вас та Вашої родини.

Індивідуально підібрані крісла з релаксаційним або масажним ефектом, а також аудіо та відео підготовка будуть служити чудовим доповненням у хвилини спокою та умиротворення.

Фитобочка

фитобочка

Фітобочка, у свою чергу, є міні-сауною, виготовленою з екологічно чистої деревини вільхи, фітонциди якої мають антибактеріальні властивості. Завдяки СПА-процедурі у фітобочці вдається скинути зайву вагу, вивести токсини, очистити тіло, поправити здоров’я та приємно провести час.

Температура у фітобочці – до 40 Сº.

Вологість – 100 %

Всередину бочки подається пара, збагачена лікувальними травами та ароматичними маслами. Пара впливає лише на тіло, дихати при цьому легко. Такі СПА процедури рекомендовані не тільки дорослим, а й дітям, а також людям, які страждають на серцево-судинні захворювання.

ЯК ПРОХОДИТЬ ПРОЦЕДУРУ У ФІТОБОЧЦІ?

Тіло поміщається у дерев’яну конструкцію та обволікається парою. Температура навколишнього повітря піднімається до 40-45 градусів. Для голови вона залишається без змін, тому що голова знаходиться зовні.
Людина просто сидить і насолоджується, поки парогенератор поступово наганяє в бочку тепле повітря, збагачуючи його водяними парами, а також випаровування корисних трав.

У середньому процедура триває 15-25 хвилин. Потрібно пам’ятати, що занурення у пару – це стрес для організму, хоч і корисний. Якщо закрутилася голова, піднявся тиск, стало неможливо, необхідно завершити процедуру.

Після завершення процедури необхідно прийняти душ. Ідеальне завершення для сеансу у фітобочці – це масаж. Після такого насиченого комплексу догляду за власним здоров’ям з’являється почуття “як заново народився”.

Сеанси в фітобочці є гарною профілактикою для різних ГРВІ та ГРЗ і сприяють активному виведенню токсинів з організму, мають омолоджуючий ефект.

ПОКАЗАННЯ:

  • Підвищення загального імунітету.
  • Профілактика раннього в’янення шкіри.
  • Зниження рівня цукру на крові.
  • Зміцнення нервової системи.
  • Схуднення.
  • Збільшення рівня ендорфінів, які сприяють гарному настрою.
  • Виведення токсинів та шлаків з організму.
  • Активізація обміну речовин.
  • Поліпшення кровотоку.
  • Поліпшення загального стану шкіри тіла – скорочуються розтяжки, целюліт стає менш помітним.

З питань оснащення домашнього СПА-комплексу, дзвоніть за телефоном: +380509019876; +380505610979