СОЛЯНА КІМНАТА БІЗНЕС

Соляна кімната бізнес – актуальний спосіб інвестування коштів через ситуацію з пандемією, загальним ослабленням імунітету серед населення, частими застудами, хронічними респіраторними захворюваннями. Соляна кімната бізнес – це ефективна природна оздоровча технологія. У зв’язку з несприятливою екологією у великих містах, високим темпом життя, поширеністю захворювань органів дихання, алергій, стресів, галотерапія (від грец. Halos – сіль) є популярною процедурою, як серед дорослих, так і серед дітей.

соляная комната бизнес

Існує багато ідей для бізнесу в Україні. Останнім часом особливою популярністю користуються кав’ярні, закусочні, перукарні, хімчистки, ломбарди, приватні дитячі садки та багато іншого.

Наша компанія пропонує готовий бізнес у відносно новій та дуже перспективній сфері діяльності, а саме, в галузі оздоровчих та СПА-послуг. Експерти вважають, що основний тренд СПА-ринку – розвиток природних СПА-технологій, доступних широкому загалу.

соляная комната бизнес
СОЛЯНА КІМНАТА БІЗНЕС

Це не лише прибутковий, а й соціально відповідальний бізнес, який покращує якість життя людей.

Низькі експлуатаційні витрати та довговічність соляного покриття роблять соляну кімнату дуже вигідним і високорентабельним капіталовкладенням.
Соляні кімнати можуть функціонувати як додаткова процедура в СПА-центрах, салонах краси та спорт-клубах.

Соляна печера є не лише зоною релаксації для відвідувачів, але й надає миттєвий терапевтичний та косметичний ефект у комплексі з масажами та СПА-програмами для тіла.

Галотерапія вважається також дуже вигідною додатковою платною послугою в переліку лікувально-оздоровчих процедур санаторіїв, пансіонатів, медичних центрів та приватних клінік.

Як автономний бізнес, соляна кімната може бути встановлена у вигляді кабіни в торгово-розважальних центрах, а також на будь-якій площі, що орендується.

соляная комната бизнесІНВЕСТИЦІЇ:

  1. Приміщення. При виборі приміщення слід звернути увагу на умови оренди, поверх, загальну площу (не менше 25 м кв.), обов’язкову наявність санвузла через високу прохідність дітей.
  2. Юридичне оформлення: реєстрація підприємства, відкриття рахунку у банку та ін.
  3. Будівництво соляної кімнати. Вартість залежить від загальної площі, дизайну, використовуваних матеріалів, декоративного оформлення, комплектації обладнанням. У середньому вартість варіюється від
  4. 650 до 800 доларів за кв. м.  по підлозі “під ключ”.
  5. Зарплатня персоналу. Перевага бізнесу соляної кімнати в тому, що для управління соляною кімнатою достатньо адміністратора та прибиральниці. Якщо площа невелика, функції прибиральниці може
  6. виконувати адміністратор за додаткову винагороду.
  7. Запуск проекту. Рекламні матеріали. Просування бізнесу on-line, off-line.
  8. CRM-система автоматизації процесів.

РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ:

За умови:

площа соляної кімнати – 20-30 м. кв.;

Середній чек – 140 грн./чол.;

Кількість відвідувачів за годину в середньому становить 7 гостей/сеанс.

Кількість робочих годин – 10 раб годин./День.

Кількість робочих днів – 24 дні на місяць.

Прибуток становить:

140 грн. x 7 чол./сеанс x 10 сеансів/день x 25 днів/міс. = 245 000 грн/міс.

Це фактичний максимум, при 100% завантаженні.

При 50% завантаженні 122 500 грн./міс.

При 25% завантаженні – 61 2500 грн./міс.

Наша компанія оснащує соляні кімнати під ключ. Ми надає нашим Замовникам весь перелік необхідних документів для успішного функціонування вашої соляної кімнати, включаючи методичні рекомендації, затверджені МОЗ України, сертифікати якості на всі матеріали та комплектуючі.

Ми навчимо ваш персонал правильної експлуатації соляної кімнати та роботи з клієнтами, і зробимо все, щоб ваш бізнес приносив радість, здоров’я та щастя вам і вашим клієнтам.

Більш детальну інформацію ми можемо надати на запит за телефоном: +38 (050) 901-98-76, +38 (050) 561-09-79.